Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Maksu- ja toimitusehdot

Miten tilata

Tilaa verkkokaupastamme siirtämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen tilauksesta. Maksu tapahtuu verkossa pankkien kautta tai luottokortilla.

Maksujen lähettäminen

Toimitus- ja pakkauskustannukset alkavat 8 €, joka sisältyy lopulliseen hintaan. Lopulliset lähetyskustannukset määrää Suomen Posti ( Itella ), joka aktivoi kohdemaan ja pakkauksen painon ja koon mukaan. Jos lopullinen hinta on enemmän kuin yllä mainittiin, lähetämme sinulle sähköpostin lisäkustannuksista. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Astiataivas / Alexandran kammari Oy käyttää marginaalivero-menettelyä (arvonlisävero 79§) käytettyjen tuotteiden myyntiin, ostoon ja kauppaan.

Asiakas on vastuussa palautuskuluista. Paketin palauttamiseksi ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, ennen paluuta.

Maksu- / toimitustavat

Verkkokaupassamme voit käyttää seuraavia maksutapoja: Visa (Debit / Credit), Visa Electron, Mastercard. Edellä mainitut maksutavat menevät Paytrailin kautta, noita on suomalainen maksupalvelu. Voit maksaa myös PayPal-palveluiden kautta: Discovery ja American Express.

Verkkokauppa ei tallenna mitään maksu- tai korttitietoja. Käytämme Luottokunnan SSL-sertifioitua maksulomaketta. Luottokorttimaksuissa käytämme kansainvälisiä Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -kortteja kortinhaltijan henkilöllisyyden todentamiseksi.

Alaikäisiltä asiakkailtamme tarvitsemme vanhemman tai huoltajan hyväksynnän.

reklamaatioiden

Jos pakkaus vaurioituu kuljetuksen aikana, tee välittömästi vahinkoilmoitus postitoimistolle. Jos tuote on vaurioitunut, ota meihin yhteyttä. Jos vahingot aiheuttavat virheemme, korvaamme tilauksen tai suoritamme hyvityksen tilillesi.

Ota epäselvissä tilanteissa yhteyttä. Olemme iloisia voidessamme auttaa!